Naši radovi

IZGRADNJA NOVIH KUĆA

DALJE
Proizvodi od kamena Proizvodi od kamena Balkoni i terase Balkoni i terase Kupaonice,kuhinje,sobe,interjeri Kupaonice i kuhinje Stolovi i klupe Bazeni Grobnice Grobnice Stepeništa i klupice Kamene kućice Mobilne kućice Obnova kamenih kuća Obnova kamenih kuća Oblaganja,popločavanja,zidanja Oblaganja i popločavanja Montažne kuhinje i roštilji Montažne kuhinje Kamini i roštilji Kamnini i roštilji Stolovi Bazeni Stupovi i nadstrešnice Stupovi i nadstrešnice Stepeništa i klupice Urbana oprema Urbana oprema Ponuda

Sjedište i radionica:

Bajčići 46, 51500 Krk

damir.franolic@gmail.com (00385) 098 329 923 Kako do nas? Copyright © Kamen Dekor 2016. You are not allowed to copy any material from this website.
Share via e-mail Print
Drvena stolarija Drveni stolovi, škure i vrata

Obrt Kamen dekor nudi vam uslugu izgradnje nove kuće i rekonstrukciju stare kamene kuće. Spremni smo preuzeti cijeli projekt izgradnje kuće te Vam nudimo izradu po principu ključ u ruke. Dugogodišnja tradicija obrade kamena i kamenozidarstva na otoku Krku garancija je vrhunske kvalitete. Ukoliko je riječ o gradnji nove kuće ili obnovi stare kamene kuće obratite nam se s povjerenjem - obrt Kamen dekor Krk.


Obrt Kamen-dekor  proizvodi i prodaje mobilne kućice i sanitarne čvorove koji su obloženi prirodnim kamenom. Također, specijalizirani smo za razna oblaganja i popločavanja, renoviranje i adaptaciju starih kamenih kuća te izradu raznih proizvoda od kamena. Također, na našem skladištu možete kupiti prirodne kamene ploče, mramore i granite. Naglasiti ćemo kako uređujemo i opremamo bazene po principu ključ u ruke. Za Vas izrađujemo i uređujemo kamene grobnice, proizvodimo kamene stolove i klupe, roštilje, kamine, stepeništa i klupice. Obrt Kamen dekor nudi Vam usluge iskopa i zemljanih radova mini bagerom. Obratite nam se za sve vrste zemljanih radova i iskopa: kopanje kanala, iskopi za temeljnu ploču, iskopi za vodovodne instalacije, uređenje okućnice, iskopi zemlje, dovoz i odvoz zemlje, pijeska i građevinskog materijala; iskopi za septičke jame, dovoz pijeska i zemlje i dovoz šljunka. Nudimo i usluge kamionskog prijevoza, dovoza i odvoza zemlje, pijeska i ostalog materijala. Sve vrste zemljanih radova i iskopa na jednom mjestu. Naši mini bageri i stojevi su mali i okretni. Nudimo mini strojeve (mini bagere) marke JCB i HITACHI. Nalazimo se u mjestu Bajčići, 51500 Krk.